Nöjda kunder

moj

Jag är nästan beroende efter bara ett par veckor! Det är en så himla skön känsla att skölja näsan med Nosebuddy. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det men det känns som att det stimulerar området i pannan mellan ögonbrynen. Jag blir pigg, helt enkelt! Jag upplever också att min sömnkvalité har förbättrats sedan jag började skölja näsan.”
Kurt, 51

Såhär skrev Kurt till Rena Snoken.se ett år senare:
”Detta är verkligen en fantastisk uppfinning! Jag har inte varit förkyld på över ett år tack vare regelbunden användning av näskannan. Jag tycker att svenska skidlandslaget borde testa detta.”

punktlista

”Vid förkylning kombinerat med min allergi så sköljer jag upp till 6 ggr vissa dagar för att bli kvitt överproduktionen av riktigt segt slem. Träffade på en läkare som sa att man kan blanda i 1-2 kryddmått bikarbonat i den vanliga vattenblandningen så löser detta upp det segaste slem. Det fungerar jättebra och nu behöver jag inte skölja lika många gånger för att bli av med slemmet. Några droppar sesamolja i vattnet och näsan blir mjuk och len som en barnrumpa 😉 ”
Jörgen, 38

punktlista

”Min sambo klagade på att jag snarkade. Jag fick tipset av någon att börja skölja näsan. Ganska snart märkte jag att jag hade slutat att snarka. Nu sover vi bättre, både min sambo och jag!”
Henrik, 33

punktlista

”Jag har sköljt näsan regelbundet under flera års tid. Det har kommit att bli en del av min morgonrutin. En del människor behöver en kopp kaffe eller en cigg för att vakna; jag sköljer näsan. Sköljningen ger mig ofta en allmän känsla av mental klarhet. Hjärnan fungerar på nåt sätt bättre. Efter nässköljningen har luften fri passage i näsan och jag upplever att jag behöver det för att verkligen tillgodogöra mig mina yoga-andningsövningar. Genom åren har jag provat olika modeller av nässköljningskannor. Jag tycker att Nosebuddy är en mycket bra kanna. Jag gillar kombinationen av ett modernt, lätt material och den klassiska långa, böjda pipen. Vad mer? Jo just det, jag blir nästan aldrig förkyld längre.”
Esmeralda, 33

punktlista

One thought on “Nöjda kunder

  • 13 januari, 2016 at 21:45
    Permalink

    Äntligen kvitt långvarig nästäppa efter graviditeten. Provade det mesta för nästäppan men ingenting funkade. Rekommenderar varmt nosebuddy till alla:)

Comments are closed.